Artikelen

Uit de Kerkenraad

Gegevens

Uit de gemeente

- We gedenken Corrie Hulsbos-van der Loo , die op 19 december van ons is heengegaan in de leeftijd van 91 jaar. Zij woonde lange tijd op het Watertje en vanaf de zomer in Emmaus. Op zaterdag 23 december namen we afscheid van haar in een dienst in de Dorpskerk ter ere van haar leven, waarna de begrafenis plaatsvond. Tijdens de dienst is met liefde over haar gesproken door haar naasten, hebben we veel gezongen en overdachten we een bijbeltekst uit Prediker over hoe ondoorgrondelijk het leven is en hoe belangrijk het kan zijn om dankbaar te zijn voor de goede dingen in je leven. We bidden dat de naaste familie van Corrie steun vindt in hun verdriet.

- We gedenken Johannes Dionysius Hulsbos. Hans Hulsbos, bij velen van ons bekend als de oude groenteboer, is op 19 december overleden, een week voor zijn 68e verjaardag. Tussen het moment dat er een ernstige ziekte bij hem werd geconstateerd en het moment van zijn overlijden, zat maar een korte tijd. Na een afscheidsplechtigheid in Meerbloemhof is hij op 27 december gecremeerd. Wij bidden om Gods troost en nabijheid voor zijn kinderen en kleinkinderen, nu zij ook afscheid moesten nemen van hun vader en opa. Dat zij troost mogen putten uit de goede herinneringen die ze hebben, en dat die herinneringen een baken op hun weg mogen zijn.                                                                                                 

Pilot Kringgemeenten

U kunt zich nog steeds aanmelden voor de pilot kringgemeenten, waarin gemeenteleden ondersteund worden om een kerkdienst voor te bereiden en te leiden. Als u nu denkt ‘dat zou ik ook wel willen doen, maar ik heb het eigenlijk nooit gedurfd’, meldt u zich dan bij de scriba van de kerkenraad. Jong of oud, wij horen graag van u!.

 

 
   
© 2015 Raad van Kerken Zoeterwoude