Agenda

Bazar
Vrijdag, 10. November 2017, 15:00

Door de bazarcommissie is, in samenwerking met de jeugdraad, in de voorbereidingen al veel werk verzet om de jaarlijkse bazar in Ons Huis tot een succes te maken. De opbrengst van de bazar is voor Ons Huis en voor het in stand houden van de monumentale Dorpskerk.
De lotenverkopers waren dit jaar al in september druk in de weer om alle 6000 loten te verkopen en via posters in het dorp wordt iedereen opgeroepen om vooral een bezoekje aan de bazar te komen brengen. Het zal zeker weer een gigantisch mooie middag en avond worden op vrijdag de 10e november a.s.. Van 15.00 tot 18.00 uur en vanaf 20.30 uur tot in de kleine uurtjes zijn de stands bemand en wagen velen weer een gokje bij het lichtnamenspel, het rad van avontuur of het 21-spel. En wat is er mooier dan met elkaar de krachten te meten bij het ballen gooien, de schiettent en de reuzensjoelbak? Ook voor de (ook jongere) kinderen is er volop vertier. Bij het vissenspel, het touwtje en lolly trekken en bij de grabbelton is er veel pret te beleven en is het bijna altijd prijs en dat voor maar 50 eurocent!
Donderdag 9 november wordt de trekking gedaan van de grote verloting. De bazarcommissie hoopt dat alle stroopwafelbakkers ook dit jaar weer deze overheerlijke lekkernij zullen bakken. De bakijzers zijn in Ons Huis op te halen. Heeft u geen ervaring met het bakken van stroopwafels en vind u bakken heel leuk? Een appeltaart of andere taart is natuurlijk ook heel welkom!
De bazarcommissie rekent vrijdag 10 november a.s. op vele aanwezigen met een goed gevulde portemonnee! Dit laatste zeker, omdat er besloten is dat deze bazar de laatste zal zijn. We gaan er met z’n allen nog één keer een geweldig feest van maken.
De bazarcommissie
 

Locatie Ons Huis
   
© 2015 Raad van Kerken Zoeterwoude